Hírlevél feliratkozás

Tudtad, hogy világképed a feje tetején áll?
Állítsd a talpára!

Az élete értelmét és célját, vagy betegségei okát kereső ember nem találhat végső választ a spiritualitás nélkül. A spiritualitással való találkozás többnyire meghatározó élmény az életünkben, amely eltökéltté tesz bennünket a Végső Jó, a Feltétel nélküliség, a Végtelen felkutatásában. A spirituális utat járó emberek többsége mégis testi betegségtől vagy lelki fájdalomtól szenved. A változáshoz, a gyógyuláshoz meg kell értenünk, hogy a hiba nem a világban van, hanem abban, ahogyan megtanultuk látni azt.

A spirituális utat járó emberek többsége szenved. 

Miért?

Sokan évek, évtizedek óta futják ugyanazokat a köröket, egyre több fájdalmat megélve. Ez sajnos előbb-utóbb a hitüket is kikezdi. Ez spirituális válságot eredményez, amelyre meglepő módon nem a még több spiritualitás nyújt segítséget, hanem valami, ami látszólag egészen máshol van, mint a Fény:

A segítség nem a Fényből, hanem az Árnyékból érkezik.

A pszichénk mélyén, a sötétben bujkáló tudattartalmak keserítik meg mindennapjainkat, hozzák létre pszichés vagy testi tüneteinket. Boldogok a lelki szegények, és valóban, ez a fajta belső érzelmi és mentális gazdagság inkább tűnik átoknak, mint áldásnak. Az árnyék tartalmainak megismerése, feldolgozása és integrálása nélkül a spirituális fejlődés előbb-utóbb törvényszerűen megakad.

A Kvantum-pszichológia magas szintű spirituális tanítása abban segít, hogy tovább léphess.

Talán nem tudtad, de a Kvantum-szemlélet mindennapjainknak szerve része. Számítógépeink, okostelefonjaink vagy akár a gyógyászati eszközök működése egyre inkább ezen alapulnak. Megdöbbentő módon egyedül saját tudatunk, személyiségünk esetén nem használjuk. 

Így aztán életünk leginkább tévedések vígjátéka, vagy még többször szenvedések sorozata.

Itt a változás ideje!

Mondhatnám, hogy a Kvantum-pszichológiai szemlélet a feje tetejére állítja a világról alkotott képünket. Az igazság azonban ennek éppen az ellenkezője:

Jelenlegi világképünk áll a feje tetején. A Kvantum-szemlélet helyreállítja azt.

A fejéről a talpára állított kép persze eleinte a téves megszokás miatt furcsának tűnhet, De idővel megszokod. A megszokást segíti az, hogy az élet egyszerűbbé, átláthatóbbá válik tőle. Személy szerint nagyon szeretem, ha valami nem csak fennkölt, tiszta, szép, de emellett praktikus is. Ahogy a túl sok hasznavehetetlen csecsebecse a polcomon, úgy az ezotériában is zavart.

A lényeg érdekelt mindig, és az, hogyan juthatunk el hozzá a legegyszerűbben. Ne érts félre:

A spirituális út nem egyetlen ugrás.

Aki ezt akarja elhitetni veled, csak az áhitatodra, a pénztárcádra vagy egyéb számára (és nem számodra) fontos értékeidre hajt. Fontos megértened, hogy a szemléleted megváltoztatása nélkül nincs siker ezen az úton, és ezért te tehetsz a legtöbbet. Ez olyan munka, amely időigényes. Ám van egy nagy előnye:

A belső munka mindig kifizetődik.

A Végtelen Egyszerű szemináriumon megérted, mi is a Valóság, és azt is, ami legalább ennyire fontos: Megtanulod azt, hogyan kerülhetsz minden lépéseddel közelebb a valóságodhoz. A programon elmélet mellett gyakorlati munka is segít majd ebben.

A szeminárium első napja a TÉT® Alapképzés része is. A képzésen olyan személyes iránytűt kapsz, amely életed végéig segít abban, hogy célodat ne veszítsd szem elől. Vagy ha mégis elveszíted, ami időről-időre megeshet, a lehető leggyorsabban találd meg újra.

A képzésen a pszichoszomatikus gondolkodást is megtanuljuk, így a test nyavajái immár nem sorscsapásként, hanem sorsod és pszichéd működésének vállalható, és sok esetben kijavítható működéseként jelennek meg számodra. 

 

Tetszett a bejegyzés? oszd meg másokkal is!

Blog ajánló

Hírlevél feiratkozás

Minden jog fenntartva! All rights reserved!
© Dr. Hoffmann Gergely
TÉT® HUMANDOK Oktató- és Egészségközpont – TESSÉK! Közhasznú Egyesület