Vas Maya írása Iskolánkról

Hírlevél feliratkozás

Vas Maya írása Iskolánkról

Dr. Hoffmann Gergely gyerekkora óta az motiválja, hogy segítsen az embereknek boldog, egészséges és szabad, azaz Teljes Életet élni. Személyes és szakmai útkeresése során arra jött rá, ahhoz, hogy eljussunk a saját felismeréseinkhez, először át kell látnunk, meg kell értenünk a sokféle irányzatot és főképp azt, ezek hogyan kapcsolódnak egymáshoz.

A természettudományoktól a pszichológián és a transzcendens Tudatosságon keresztül egészen az asztrológiai, számmisztikai kifejezésekig rengeteg tanításhoz hozzájuthatunk, ezek külön-külön azonban csak részleges tudást adnak számunkra. Mindezen területeken tanult, gyakorolt, dolgozott és dolgozik segítőként, hogy minden oldalról átlássa és átélje az Élet tanításait, megértse, mikor melyik megközelítés vagy gyógymód lehet igazán hatékony.

Tapasztalatait és a különféle területeken szerzett tudását összegyűjtötte, és egy olyan egyszerű rendszerbe szintetizálta, amely a különböző területen segítő munkát végzők és az ‘átlagemberek’, azaz a mi számunkra is érthetővé vált. Ezt az integrált tudást tárja eléd könyveiben, és ennek elméleti és gyakorlati elsajátításához segít hozzá téged kollégáival és segítőivel a TÉT® Akadémián.

Ez az iskola nem vallás, nem szekta. Itt senki nem akarja neked megmondani, hogy mi a ‘helyes út’, hogyan gondolkodj, miben higgy. Van olyan köztünk, aki Jung rendszerében, van aki az univerzális energia gyógyító erejében, aki az Angyalokkal való kommunikációban, aki az asztrógiában, más a reiki-ben hisz. Mert neki az működik.

Ahhoz azonban, hogy a számtalan Út közül ki tudd választani, el tudj indulni azon, ami a tied, és csakis a tied, át kell haladnod a Felismerés, Megértés és Tudás Csarnokain.

Az Iskola hosszabb-rövidebb műhelyei, szakmai programjai és éves képzései végig vezetnenk a hatalmas, egyre kevésbé ijesztő termeken. Közben persze mi, a többi résztvevő és az oktatók, segítők  is rengeteget tanulunk tőled, általad.

Egymás kezét fogva, hol sírva, hol nevetve, de Együtt fedezzük fel önmagunkat.

 

features

Képzés

Kapcsolat

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feiratkozás

Minden jog fenntartva! All rights reserved!
© Dr. Hoffmann Gergely
TÉT® HUMANDOK Kft.