Hírlevél feliratkozás

Változás és Teljesség

A tökéletes Tudatosság mindenben jelen van. Az atomokban, minden vízcseppben, az összes sejtben, élő vagy holtnak hitt, fejlődő vagy lebomló anyagban. Mindent a Tudatosság hat át és rendez el. Ez az Egység, létezésed mély valósága.

Különleges szerepet kaptál az Egység Valóságában.

Bár minden Egy, emberként lehetőséged van ezt a Mindenséget megfigyelőként, „én”-ként tapasztalni. Életed minden öröme és bánata ebből az azonosulásból ered. Persze hajlamos lehetsz beleragadni az élményekbe. Egészen addig teszed ezt, amíg nem válik erősebbé benned a hiányérzet, hogy amit látsz, érzékelsz, tapasztalsz, nem teljes. Gondolataid, érzelmeid, én-meghatározásod fájóan függnek a téged körülvevő világtól, a rád ható erőktől, benyomásoktól. Ennek felismerése után (egy perccel, napokkal vagy évtizedekkel később) egyszer csak azt mondod:

„Elég volt! A Teljességre, valódi Önmagamra vágyom!”

Ekkor lépsz tudatosan spirituális útra. Vállalod, hogy a lelki fejlődés, a transzcendens Én keresése lesz a legfontosabb a számodra. Kipróbálsz „csoda-módszereket”, elolvasol több száz könyvet, meghallgatsz sok órányi előadást – a sebeid mégis fájnak. A Teljesség felé indultál, mégis esendőségeddel szembesülsz újra és újra.

Ismerős?

Ha eljutottál idáig az olvasásban, vélhetően az. Ideje hát tovább lépned. Felismerheted, hogy ebben poláris világban minden erőnek az ellenereje is hat. Nincs ez másképp a belső erőid esetén sem. Belső ellenerők húznak vissza, miközben előre haladsz. Nem, nem gonoszságból, csupán félelemből. Félnek a nagy kalandtól, a messzeségbe vivő úttól, amelyre rálépsz. Segítségre szorulnak, nem támadásra.

Pszichéd korai, apró gyermeki részei ők.

Éppúgy a Te valóságod elemei, mint a transzcendenssel kapcsolódni vágyó magasztosabb részeid. Nem hagynak el, nem hagyhatod el őket. A kapun csak együtt léphettek át.

A velük való kapcsolódás mély önismereti munkát igényel. Még mélyebbet és elkötelezettebbet az eddiginél. Ez a fejlődésed ára.

Vállalod a kihívást?

Ha igen, munkatársaimmal ebben segítünk a 2+1 éves TÉT-képzésben, szakmai programjainkon és műhelyeinken.

Ne minket válassz, ha másoknál különbbé, többé válni szeretnél, vagy életed összes problémájára azonnali megoldást keresel. Ha viszont úgy érzed, eleget csalódtál, és megtapasztaltad a hangzatos hívószavak mögött sokszor ott kongó ürességet, akkor elérkezett számodra is a valódi változás ideje.

Ha készen állsz a kvantumugrásra, Önmagad kiteljesítésére, vár a TÉT® Akadémia, ahol a sok-sok általad megszerett, begyűjtött információ rendszerré és valódi Tudássá válik.

Tetszett a bejegyzés? oszd meg másokkal is!

Blog ajánló

Hírlevél feiratkozás

Minden jog fenntartva! All rights reserved!
© Dr. Hoffmann Gergely
TÉT® HUMANDOK Oktató- és Egészségközpont – TESSÉK! Közhasznú Egyesület