Hírlevél feliratkozás

Mit üzen neked a Végtelen 2021-re, a korlátok között születő Szabadság évére?

Ahogy azt kedves olvasóink, hallgatóink és követőink megszokhatták, az idei év kezdetén is húztam egy kártyát arra a kérdésre, mi A Végtelen üzenete számukra az új évre.

A Végtelen üzenete 2021-re a következő:

A szabadság elvesztésénél kevés rosszabb érheti a lelket.

Hatalmas trauma a gyermek számára, amikor szabad otthoni létét felváltja a bölcsőde vagy az óvoda korlátozott világa, nem is beszélve az iskola teljesítmény-zászlókkal kijelölt határairól. Mindezt persze megelőzi a lélek testbe zárása, amely a földi élet első megrázkódtatását okozza.

Bármilyen fájdalmas is időnként, a határok stabilitása alapozza meg a földi életet.

Nem mindegy, hogy hol végződöm „én”, és hol kezdődsz „te”. Isten mindezzel tisztában lévén a határ-kérdést kellő súllyal kezeli. Egy dolog ugyanis már a kezdetek előtt is nyilvánvaló volt: A teremtés öröméért lemondást kell vállalnia. Eredendő korlátlan szabadságát kell feladnia, hogy a határtalan Létezést határok közé szoríthassa. Másképp a teremtés „sine qua non”-ja, az Egy kettővé válása nem megvalósítható.

2021-ben felül kell vizsgálnod az általad kijelölt határokat. 

Lehet, hogy túl tágra engedted, és ezáltal annyi információ zúdul rád, amely megbénít, de előfordulhat az is, hogy nagyon szorosra húztad, így saját mozgásteredet szűkítetted be irreális mértékben. Nem ritka, hogy a két jelenség egyaránt fennáll, ha a különböző életterületeket (párkapcsolat, család, otthon, barátok, szabadidő, önfejlesztésre, önmagadra szánt idő stb.) vizsgálod.

Ha felismered a változtatás szükségességét, ne hibáztasd magad.

A határok időről időre természetükből fakadóan felülvizsgálandók. Tested határai újszülött korodhoz képest jelentősen kitolódtak. Immunrendszered is folyamatosan tanulja, mi ellen kell, és mi ellen szükségtelen védekeznie. A túlzott védekezés bizonyos esetekben (lásd allergia) inkább árt, mint használ.

A határok újrarendezését háborúval vagy azt az lezáró béketárgyalásokkal intézi az emberiség.

Nagyjából ez a két lehetőség áll előtted is ebben az évben. Életed több területén is felmerülhet a határok újrahúzásának szükségessége. Van, ahol érdemes területet engedned, máshol viszont hódítanod kell. A tágabbra tolt határok több levegőhöz, de több feladathoz is juttatnak.

A nagyobb kert gondozása komolyabb munka, mint a kis veteményesé.

Mérlegeld alaposan, mindig ez-e a jó irány, vagy az újabb javak szerzése inkább csökkenti mint növeli-e a belső szabadságodat. Ebben az évben a szokásosnál is tudatosabban dönts minden olyan kérdésben, amely a határaidat érinti. Tedd fel a kérdéseket:

„Kinek a dolga ez?” „Nyitottabb vagy elzárkózóbb legyek ebben az esetben?”

A környezet és önmagad közötti határok pontos meghúzásával megóvhatod magad az elszigetelődéstől éppúgy, mint attól, hogy lakásod átjáró ház legyen, életed folyama pedig a bulvárlapok hasábjain vagy a közösségi média hírfolyamain hömpölyögjön.

Lehet, hogy a kevesebb több? Lehet, hogy most jött el a te időd?

Figyelj, és ha őszintén, elfogulatlanul kérdezed, ha nem az egód megnyugtatása hanem az Igazság megismerése a célod, megkapod a választ ebben az évben. Ön-magadhoz kerülsz sokkal-sokkal közelebb – egyre kevésbé függve attól, ki mit gondol rólad.

Ez a valódi Szabadság.

Boldog, Tudatosan újrarajzolt határok közt megtalált és megőrzött belső Szabadságot kívánok Neked:

Hoffmann Gergely
A Végtelen üzeneteinek közvetítője

A TÉT® AKADÉMIA programjai, tanfolyamai és 3 éves nagy képzése egyaránt az Őszinteséghez nélkülözhetetlen Tudatosság bővülését, Önismereti munkádat, vagyis belső utadat támogatják.

 

Felhasznált irodalom: A Végtelen üzenetei könyv és kártyacsomag.

Tetszett a bejegyzés? oszd meg másokkal is!

Blog ajánló

Hírlevél feiratkozás

Minden jog fenntartva! All rights reserved!
© Dr. Hoffmann Gergely
TÉT® HUMANDOK Oktató- és Egészségközpont – TESSÉK! Közhasznú Egyesület