Hírlevél feliratkozás

Mit üzen neked a Végtelen 2020-ra, az Őszinteség évére?

Ahogy azt kedves olvasóink, hallgatóink és követőink megszokhatták, az idei év kezdetén is húztam egy kártyát arra a kérdésre, mi A Végtelen üzenete számukra az új évre.

A Végtelen üzenete 2020-ra a következő:

Elérkezett az Őszinteség éve!

Őszintén szembe kell nézned azzal, amit a saját megnyilvánulásaidban és belső világodban szeretetként címkézel. Légy kíméletlen magadhoz, és vizsgáld meg, életed mely területén és mely szereplőkkel kapcsolatban milyen típusú szeretet az, amit megélsz.

Alapvetően kétféle szeretet létezik.

Pontosabban két, egymástól gyökeresen eltérő megélés, amit ugyanazzal a szóval írunk le. Az egyik a Lényed mélyéből, belső Önvalódból fakadó, kiáradó Szeretet. Ezt szoktuk „Feltétel nélküli szeretetnek”  is nevezni. A másik az ego, a hamis én vágyakozása arra, hogy a veleszületett hiány-érzetét valahogyan enyhítse. Az előbbit „égi”, az utóbbit „földi” szeretetnek is nevezhetjük. Létfontosságú, hogy elkülönítsd egymástól a kettőt.

A „földi szeretet” puszta vágy, amely szeretetnek álcázza magát. 

Ha nem figyelünk, csak akkor lepleződik le, amikor feltétele, az elvárásunk nem teljesül. Ilyenkor derül ki, hogy bár szeretetnek neveztük, csupán a téves ön-szeretet, az önzés nyilvánult meg benne. A szeretet hóna alól kirúgott mankó hangos csattanással jelzi, hogy bizony szeretetünk még nem tud magától járni, és ehhez szüksége van a külvilág megértő támogatására.

A mindennapokban megélt szeretet többnyire az égi és földi keverékéből áll össze.

Ez így is van rendjén. A probléma mindig abból fakad, ha nem ismered fel, vagy nem vallod be magadnak, hogy bizony a vágy jóval erőteljesebben hajt, mint a Szeretet. Ha viszont tudatosan és kritikusan, a megismerés őszinte szándékával szemléled saját gondolataidat, érzéseidet és kapcsolataidat, a valódi Ön-szeretetről teszel tanúbizonyságot.

A fejlődés záloga az Ön-ismeret és a Tudatosság.

Nem az a feladat, hogy most azonnal világosodj meg, és szeress mindenkit feltétel nélkül – ez ugyanis emberként nem lehetséges. Az viszont igen, hogy ismerd fel a korlátaidat, és dolgozz rajtuk – különösen, ha irtózol a hasra esésektől. Ezért – különösen ebben az évben – minden „szeretlek” és „szeretem” szavadat gondold át, mielőtt kiejtenéd. 

Tudd és értsd, hogy miről beszélsz.

Ez az év tisztázhat néhány kérdést ezen a területen. Alapvetően legfontosabb emberi kapcsolataidat teheti próbára, de munkád kapcsán is szembesülhetsz azzal, mi köt oda. Fontos, hogy megértsd, semmi baj nincs a vágyaiddal. Megismerned őket nem azért fontos, hogy elfojtsd, hanem hogy urald azokat, ezáltal a bennük lévő erő téged szolgál, és nem te leszel kiszolgáltatva nekik.

Az önmagadhoz való őszinteség  az előtted álló év nagy kihívása és nagy esélye is egyúttal.

Boldog, Őszinte, Tudatosságban, Szeretetben és Erőben gazdag 2020-as évet kívánok Neked:

Hoffmann Gergely
A Végtelen üzeneteinek közvetítője

A TÉT® AKADÉMIA programjai, tanfolyamai és 2+1 éves nagy képzése egyaránt az Őszinteséghez nélkülözhetetlen Tudatosság bővülését, Önismereti munkádat, vagyis belső utadat támogatják.

 

Felhasznált irodalom: A Végtelen üzenetei könyv és kártyacsomag.

Tetszett a bejegyzés? oszd meg másokkal is!

Blog ajánló

Hírlevél feiratkozás

Minden jog fenntartva! All rights reserved!
© Dr. Hoffmann Gergely
TÉT® HUMANDOK Oktató- és Egészségközpont – TESSÉK! Közhasznú Egyesület