Hírlevél feliratkozás

Mit üzen neked a Végtelen 2019-re, a Tudatosság évére?

Ahogy azt kedves olvasóink, hallgatóink és követőink megszokhatták, az idei év kezdetén is húztam egy kártyát arra a kérdésre, mi A Végtelen üzenete számukra az új évre.

A Végtelen üzenete 2019-re a következő:

Elérkezett a Tudatosság éve!

Ez az év sok segítséget ad ahhoz, hogy régóta megfogalmazott vagy aktuálisan felerősödő kérdéseidre választ találj.
Nagyon figyelj mindenre, ami 2019-ben veled történik, mert

Minden jelentéssel és jelentőséggel bír a számodra!

Figyeld meg a körülötted élő embereket! Vajon ki miért kapott szerepet az életedben? Mi az, amit tanulhatsz tőle, és általa magadról?
Mindenekelőtt pedig figyelj magadra! Figyelj a testedre, a lelkedre, a szellemedre! Gondolataid, érzéseid könnyen tévútra vezethetnek.

Kerüld el az önámítás csapdáját!

Egy gomba minden sejtje a tökéletes tudatosság szerint teszi a dolgát, és eszébe sem jut, hogy hóvirág vagy páva szeretne lenni. Te eljátszhatod (sőt, ha az önbecsapás magasiskoláját elvégezted, el is hiheted), hogy védelemre szoruló virágszál, vagy csodálni való díszes teremtmény vagy, ám ha az élet a „véletlenek” útján újra és újra figyelmeztet, ideje észhez térned:

Ember vagy, aki döntéseiért – ha elfogadja, ha nem – vállalja és hordozza a felelősséget. Ez a szabad akaratod ára. Tedd fel ezért újra és újra ezt a kérdés magadnak:

Ha nem foghatod a véletlenre, minek tulajdonítanád?

A spiritualitás és az önismereti munka élet(ek)re szóló feladat, ebben az évben azonban különösen fontos, hogy spirituális gyakorlatokat (meditáció, önzetlen szolgálati munka, jóga) és önismereti munkát (egyéni vagy csoportos terápia) egyaránt végezz.

A most befektetett energia sokszorosan fog megtérülni.

Boldog, Tudatosságban, Szeretetben és Erőben gazdag 2019-es évet kívánok Neked:

Hoffmann Gergely
A Végtelen üzeneteinek közvetítője

 

A TÉT® AKADÉMIA programjai, tanfolyamai és 2+1 éves nagy képzése egyaránt Tudatosságod bővülését, Önismereti munkádat, vagyis belső utadat támogatják.

Tetszett a bejegyzés? oszd meg másokkal is!

Blog ajánló

Hírlevél feiratkozás

Minden jog fenntartva! All rights reserved!
© Dr. Hoffmann Gergely
TÉT® HUMANDOK Oktató- és Egészségközpont – TESSÉK! Közhasznú Egyesület