TÉT® tréningek összefoglalása

Hírlevél feliratkozás

TÉT®-rendszer: A Tudatosság programjai

 

Több, mint önismeret – Sorsod a TÉT®

A TÉT®-rendszer a Tudatosság személyre szabott üzenete számodra. 

A Tudatosság a Létezést átható és mozgató Alap, amellyel a hétköznapokban meg-megszakad a kapcsolatunk. A lelki utat járó ember életében ezért legtöbbször mint Sors jelenik meg, amellyel előbb-utóbb törvényszerűen szembesülünk. Mivel a Tudatosságot kereső ember nem lehet boldog saját sorsfeladata beteljesítése nélkül, önismereti munkánkkal párhuzamosan saját személyes küldetésünk kérdése egyre fontosabbá válik. Ebben segít a Dr. Hoffmann Gergely által létrehozott TÉT®-rendszer, amely Iskolánk négy szakmai pillérének egyike. Gyakorlat-központú rendszer, amely könnyen megfogható és jól használható, magas szintű tudást ad.

Ne bízd a Sorsod a véletlenre! Ennek módjára tanít meg a TÉT®.

A TÉT®-rendszer a Tudatosság személyes, ám az egón mégis túlmutató tanításaival foglalkozik. Ezek megértése és megélése segíti, hogy hosszú távon is sorsoddal összhangban, boldogan élj. A TÉT®-rendszer lényege a sorsfeladat és személyes hivatás, az emberi kapcsolatok céljának felismerése és beteljesítése.

A TÉT®-rendszer a valódi fejlődés lehetőségét hozza el önmagad és szeretteid számára is.

Életfeladatod megismerhető és teljesíthető:
​Ezért vagy itt.

Ezt mondják, akik már megismerték a rendszert.


A TÉT®-rendszert mi, segítő útkereső és a világot jobban érteni vágyó emberek egyre többen használjuk párkapcsolata, munkája, a gyermeknevelés területén, vezetőként, hivatásos és altenratív segítőként.

Tartozz közénk te is!

A TÉT® I. (Alap) tréning 4×1 nap, és garantálom, hogy másképp fogod szemlélni a világot és az embereket, mint addig. Lesz néhény csalódás és jónéhány örömteli felfedezés is, de a kép mindenképpen tisztulni és egyszerűsödni fog.

Nem ígérem, hogy életed minden helyezetében a legjobb döntést fogod ezután hozni (ez nem is lenne feltétlenül jó), de hogy a jó döntéseid aránya rohamosan növekedni fog, abban biztos lehetsz.

A „jó” fogalmát pedig egyre inkább az Univerzum törvényeivel, választott Sorsoddal összhangban értelmezed majd, amelyről sorban lehullanak a társadalmi, környezeti elvárások miatt kialakult téves cimkék.

Felszabadulás vár rád annak minden lehetőségével, kinyíló kapukkal – és persze annak felelősségével is, hogy tehetsz önmagadért, szeretteidért, a boldogabb, harmonikusabb, teremtő életért.

Várunk, várlak!

Hoffmann Gergely,
a TÉT®-rendszer megalkotója.


Az egyes programokról a nevükre kattintva olvashatsz részletesen.
Ha soron következő időszak programjaira vagy kiváncsi, itt találod meg.

  • TÉT® I. tréning A TÉT® Alapképzés részeként és önmagában is elvégezheted.
  • TÉT® II. tréning A TÉT® I. tréning után önmagában is, vagy a TÉT® Mesterképzés részeként végezheted el.
  • Kapcsolatok TÉT®-je szeminárium Önmagában is elvégezheted, de  TÉT® I. tréninget ajánjuk hozzá.

Megismernéd a TÉT®-rendszert?

Erre szolgál a TÉT® I. tréning. Az alapelveket, amelyeket itt elsajátítasz, az élet számtalan területén sikerrel alkalmazod majd.
A TÉT®-rendszer speciális válfaja a kapcsolatok sorsfeladatát feldolgozó Kapcsolatok TÉT®-je szeminárium, amely kiváló alkalom arra is, hogy kipróbáld a módszert.

Segítőként használni is szeretnéd a TÉT®-rendszert?

Ha mélyebb megértésre vágysz, válaszd a 2 év alatt elvégezhető TÉT® tanácsadóképzést 
Ha másoknak is segítenél, már az I. szintet elvégezve TÉT-tanácsadóvá válhatsz. 

Több, mint önismeret – Sorsod a TÉT®

TÉT® II. évfolyam: Teljes tanfolyam (TÉT® II.A szint)

A TÉT® II. évfolyamán a pszichológia és a spiritualitás, az önismeret és a Tudatosság egységére épülő komplex személyiség- és kapcsolati elemző rendszert tanulod meg.

A tanfolyam részét képező TÉT® II. tréning célja pedig az, hogy egyre inkább összhangba kerülj a Sorsod adta lehetőségekkel, és kibontakoztasd a benned rejlő lehetőségeket. A cél az Ön-tudat mélyülése és erősödése – alapvetően kiscsoportos gyakorlatok mentén.

Részletek »

TÉT® I. Alap és Kapcsolati tréning (TÉT® I.A+I.B szint)

Különleges 3+3 napos ön-, társ- és emberismereti műhely személyes részvétellel, amely egész életre szóló tudást ad neked és szeretteidnek. Válaszd az elsőt vagy mindkettőt – kedvezménnyel. Pszichológia és Életút-feladatok megdöbbentően pontos gyakorlati rendszerben. Kiválóan használhatod a párkapcsolatod, munkád, mindennapjaid, gyermeknevelés területén vagy vezetőként és hivatásos segítőként egyaránt.

Részletek »

features

Képzés

Kapcsolat

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feiratkozás

Minden jog fenntartva! All rights reserved!
© Dr. Hoffmann Gergely
TÉT® HUMANDOK Kft.