A TÉT®-tréningek összefoglalása

Hírlevél feliratkozás

A TÉT®-tréningek összefoglalása


A TÉT
®-rendszert mi, segítő útkereső és a világot jobban érteni vágyó emberek egyre többen használjuk párkapcsolata, munkája, a gyermeknevelés területén, vezetőként, hivatásos és alternatív segítőként.

Tartozz közénk te is!

Ha soron következő időszak programjaira vagy kiváncsi, itt találod meg.

Az egyes programokról részletesen olvashatsz a nevükre kattintva.

TÉT® I. (Alap) tréning 4×1 nap, amely után biztosan magasabbról fogod szemlélni a világot és az embereket, mint azelőtt. Lesz néhény csalódás és jónéhány örömteli felfedezés is, de a kép mindenképpen tisztulni és egyszerűsödni fog.

Nem ígérem, hogy életed minden helyezetében a legjobb döntést fogod ezután hozni (ez nem is lenne feltétlenül jó), de hogy a jó döntéseid aránya rohamosan növekedni fog, abban biztos lehetsz.

A „jó” fogalmát pedig egyre inkább az Univerzum törvényeivel, választott Sorsoddal összhangban értelmezed majd, amelyről sorban lehullanak a társadalmi, környezeti elvárások miatt kialakult téves cimkék.

Felszabadulás vár rád annak minden lehetőségével, kinyíló kapukkal – és persze annak felelősségével is, hogy tehetsz önmagadért, szeretteidért, a boldogabb, harmonikusabb, teremtő életért.

A TÉT® II. (Haladó) tréninget a TÉT® I. tréning után önmagában is, vagy a TÉT® Mesterképzés részeként végezheted el. A pszichológia és a spiritualitás, az Önismeret és a Tudatosság egységére épülő tréning célja, hogy egyre inkább összhangba kerülj a Sorsod adta lehetőségekkel, és kibontakoztasd a benned rejlő lehetőségeket. A részvétel kedvező mellékhatása, hogy megtanulod a numerológia legfontosabb összefüggéseit is.

A TÉT®-rendszer speciális válfaja a kapcsolatok sorsfeladatát feldolgozó Kapcsolatok TÉT®-je szeminárium, amely kapcsolataid mélkyebb üzenetének, küldetésének megértésén túl kiváló alkalom arra is, hogy kipróbáld a módszert. A Kapcsolatok TÉT®-je szemináriumot Önmagában is elvégezheted.

Ne bízd a Sorsod a véletlenre! Ennek módjára tanít meg a TÉT®-rendszer.

Mindegyik program a Tudatosság emelkedését szolgálja. Szeretettel várlak, ha készen állsz magasabbról rátekinteni Önmagad és szeretteid életére.

Dr. Hoffmann Gergely
(a TÉT®-rendszer megalkotója)

Több mint Önismeret, Sorsod a TÉT!®

 

features

Képzés

Kapcsolat

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feiratkozás

Minden jog fenntartva! All rights reserved!
© Dr. Hoffmann Gergely
TÉT® HUMANDOK Kft.