Szupervízió

Hírlevél feliratkozás

Szupervízió gyakorló tanácsadóknak, terapeutáknak, lelki segítőknek


A szupervízió a lelki segítők számára különleges műfaj:

Továbbképzés, konzultáció és önismereti munka egyben. A segítőhöz forduló személyek mindig tükröt tartanak, saját segítői és önismereti fejlődésüket is segítve ezzel. Az ezekben való elakadás nem hiba, hanem a folyamat természetes része. 

A kérdés az, hogy a segítő  egyáltalán észreveszi-e az elakaádást vagy saját vakfoltját (ez szupervízió nélkül gyakran szinte kizárt), és ha észrevette, elfordul, frusztrálódik, kiég, feladja, vagy szembenéz saját elakadásaival.

A szupervíziót azoknak a lelki segítőknek ajánljuk, akik felismerték, hogy folyamatos önismereti munka és szakmai fejlődés szükséges mindennapi szolgálatuk kiegyensúlyozott megéléséhez és eredményes elvégzéséhez. 

A TÉT® Akadémián lehetőséget biztosítunk  a szupervízió egyéni formájára is, ám fontos tudni, hogy a csoportos szupervízió – különösen nem túl tapasztalt segítő esetén – többnyire hatékonyabb. Ez kis létszámú zárt csoportban zajlik, az aktuális páciensekkel kapcsolatos munka során felmerülő szakmai és önismereti blokkok megbeszélésével és átdolgozásával.

A szupervíziós csoportmunka a TÉT® Mesterképzés Tanácsadó III. szintje, a Személyiségfejlesztő- és életvezetési tanácsadó szint kötelező eleme.

Csoportjainkban mindig akad hely egy-egy képzésen kívülről érekező folyamat-kísérést végző segítőnek.

Ha egy több, mint pusztán szakmai otthonra vágysz, szeretettel látunk a TÉT® Akadémián.

features

Képzés

Kapcsolat

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feiratkozás

Minden jog fenntartva! All rights reserved!
© Dr. Hoffmann Gergely
TÉT® HUMANDOK Kft.