Szupervízió

Hírlevél feliratkozás

Szupervízió tanácsadóknak, lelki segítőknek – Online!

 

Dr. Hoffmann Gergely új, online szupervíziós csoportot indít!


Azok a lélekkel (is) foglalkozó segítők jelentkezhetnek a csoportba, akik dolgoznak  visszatérő vagy rövidebb-hosszabb folyamatban részt vevő kliensekkel és nem egészségügyi tevékenységet végeznek.

Időtartam: 3 alkalom (kéthavonta egyszer 3 óra hétköznap délután-este), a továbbiak megbeszélés szerint.
Mód: Online
Kezdés: 2023. február 23., április 13. és június 1. csütörtök délután 16.30-19.30-ig (a résztvevőkkel egyeztetve 30 perccel korábbi vagy későbbi kezdés lehetséges).
Létszám: legfeljebb 12 fő.
Helyek betöltése: Jelentkezési sorrendben
Elköteleződés: 3 alkalomra, 2023. júniusig
Folytatás: A közös munka igény szerint folytatódhat a következő félévben, szeptembertől.
Részvételi díj: 36.000 Ft.

Jelentkezés: a tet@tetakademia.hu címen.
A jelentkezők rövid, előzetes (kiscsoportos, kivételes esetben egyéni) online megbeszélés után tudnak elköteleződni a csoportmunka mellett.

A szupervízió különlegesen fontos a lelki segítő számára:

Különleges műfaj ez. Továbbképzés, konzultáció és önismereti munka egyben. A segítőhöz forduló személyek mindig tükröt tartanak, saját segítői és önismereti fejlődésüket is előmozdítva ezzel.

Az ezekben való elakadás nem hiba, hanem a folyamat természetes része. 

A kérdés az, hogy a segítő  egyáltalán észreveszi-e az elakadást vagy saját vakfoltját (ez szupervízió nélkül gyakran szinte kizárt), és ha meglátja ezt, akkor mit tesz. Elfordul, frusztrálódik, kiég, feladja, vagy szembenéz saját elakadásaival?

A szupervíziót azoknak a lelki segítőknek ajánljuk, akik felismerték, hogy folyamatos önismereti munka és szakmai fejlődés szükséges mindennapi szolgálatuk kiegyensúlyozott megéléséhez és eredményes elvégzéséhez. 

A TÉT® Akadémián lehetőséget biztosítunk  a szupervízió egyéni formájára is, ám fontos tudni, hogy a csoportos szupervízió – különösen nem túl tapasztalt segítő esetén – többnyire hatékonyabb. Ez kis létszámú zárt csoportban zajlik, az aktuális kliensekkel kapcsolatos munka során felmerülő szakmai és önismereti blokkok megbeszélésével és átdolgozásával.

Ha egy több, mint pusztán szakmai otthonra vágysz, szeretettel látunk a TÉT® Akadémián.

features

Képzés

Kapcsolat

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feiratkozás

Minden jog fenntartva! All rights reserved!
© Dr. Hoffmann Gergely
TÉT® HUMANDOK Kft.