Pszichoszomatika programok összefoglalása

Hírlevél feliratkozás

Pszichoszomatika programok – összefoglalás


A Pszichoszomatika a kvantum-szemléletre, Pont-pszichológiára valamint a hagyományos nyugati és keleti gyógyászat eredményeire egyaránt építő holisztikus megközelítési mód. A testi, mentális és szellemi egység harmóniája, az egészség és a betegségek kialakulásának szintjei tartoznak a tárgykörébe. 

Az Egészség és betegségek kialkulásának, a gyógyulás folyamatának megértése ugyanis nem képzelhető el a Test-Lélek-Szellem egységének megértése nélkül, és nem feledkezhetünk meg az energiatest fontosságáról sem. A Ezeket foglalja rendszerbe a Spirituális anatómia, amely valamennyi Pszichoszomatika-programunkon és képzésünkön hangsúlyt kap.

A Pszichoszomatika alapját képező Pont-pszichológia analógiás tudása egészen új módon illeszti össze az egészségről, stresszről, tünetszimbolikáról, családenergetikáról, karmáról vagy éppen az Új Germán medicináról szóló ismereteket. 

A Végtelen valóságának a keleti filozófia Kosha-modellje éppúgy szerves része, mint a kvantumfizika Heisenberg-féle határozatlansági elve és a biológia. Ebben a rendszerben Freud, Jung és Wilber fejlődéslélektana összekapcsolódik Hellinger családdinamikai tanításaival és Moreno pszichodráma-rendszerével, lehetővé téve ezzel a terápiás munka kivételesen komplex szemléletét is.

Programkínálatunkban a szeminárium és tanfolyam mellett holisztikus szemléletű élményközpontú programot is találsz, és
Egészségközpontunkban igénybe vehető Bach-virágterápiás konzultáció, Holistic pulsing és energetikai kezelések is ide tartoznak. 

Ha soron következő időszak programjaira vagy kiváncsi, itt találod meg.

features

Képzés

Kapcsolat

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feiratkozás

Minden jog fenntartva! All rights reserved!
© Dr. Hoffmann Gergely
TÉT® HUMANDOK Kft.