Pszichoszomatika programok összefoglalása

Hírlevél feliratkozás

Pszichoszomatika programok – összefoglalás


A Pszichoszomatika a kvantum-szemléletre, Pont-pszichológiára valamint a hagyományos nyugati és keleti gyógyászat eredményeire egyaránt építő holisztikus megközelítési mód. A testi, mentális és szellemi egység harmóniája, az egészség és a betegségek kialakulásának szintjei tartoznak a tárgykörébe. 

Az Egészség és betegségek kialkulásának, a gyógyulás folyamatának megértése ugyanis nem képzelhető el a Test-Lélek-Szellem egységének megértése nélkül, és nem feledkezhetünk meg az energiatest fontosságáról sem. A Ezeket foglalja rendszerbe a Spirituális anatómia, amely valamennyi Pszichoszomatika-programunkon és képzésünkön hangsúlyt kap.

A Pszichoszomatika alapját képező Pont-pszichológia analógiás tudása egészen új módon illeszti össze az egészségről, stresszről, tünetszimbolikáról, családenergetikáról, karmáról vagy éppen az Új Germán medicináról szóló ismereteket. 

A Végtelen valóságának a keleti filozófia Kosha-modellje éppúgy szerves része, mint a kvantumfizika Heisenberg-féle határozatlansági elve és a biológia. Ebben a rendszerben Freud, Jung és Wilber fejlődéslélektana összekapcsolódik Hellinger családdinamikai tanításaival és Moreno pszichodráma-rendszerével, lehetővé téve ezzel a terápiás munka kivételesen komplex szemléletét is.

Programkínálatunkban a szeminárium és tanfolyam mellett holisztikus szemléletű élményközpontú programot is találsz, és
Egészségközpontunkban igénybe vehető Bach-virágterápiás konzultáció, Holistic pulsing és energetikai kezelések is ide tartoznak. 

Ha soron következő időszak programjaira vagy kiváncsi, itt találod meg.

  • +3670/22-88-984
  • tet@tetakademia.hu
  • Budapest, Hűvösvölgy

features

Képzés

Kapcsolat

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feiratkozás

Minden jog fenntartva! All rights reserved!
© Dr. Hoffmann Gergely
TÉT® HUMANDOK Oktató- és Egészségközpont – TESSÉK! Közhasznú Egyesület