Programtípusok

Hírlevél feliratkozás

Programtípusok

Belépő programjainkat úgy állítottuk össze, hogy akár elméleti, akár gyakorlati tudásod bővítésére, akár önismereted mélyítésére törkeszel, megtaláld a neked valót.

ALAPPROGRAM – Ezeken a programok az egyes területek legfontosabb, átfogó ismereteit tanulhatod meg. Céljuk új ismeretek bemutatása, valamint a meglévő, a világban szétszóródott tudás szintetizálása, rendszerbe illesztése. Fontos, hogy valóban érthető, magas szintű tudást adjunk a hozzánk fordulóknak. Hallgatóink visszajelzésükben a családias hangulat, jó légkör, sok nevetés és a felismerések, „Aha-élmények” mellett azt emelik ki legnagyobb pozitívumként, hogy az előadásokon számtalan puzzle-darab kerül a helyére.

A TÉT® AKADÉMIA  mind a négy szakmai pillére rendelkezik Alapprogrammal. A Pszichológia és Önismeret Alapprogramja 1 napos, a Szimbólumtané szintén, míg, a Pszichoszomatikáé 3 napos, a TÉT®-rendszeré 4 napos. 

SZEMINÁRIUM – A szemináriumokon az előadás, megbeszélés, egyéni, kiscsoportos vagy nagy csoportos gyakorlatok módszertanát ötvözzük azért, hogy (jelmondatunkat is idézve) az információ valódi, belső Tudássá váljon. Ezeken a programokon az önismereti munkára is lehetőség nyílik, de a zárkózottabb résztvevők számára lehetőség van tartózkodni ettől.

TRÉNING – Tartós átalakulás, fejlődés csak akkor lehetséges, ha felfedezőutunk önmagunk eddig ismeretlen, fel nem térképezett területeire is eljut.  A tréningekre és önismereti csoportjainkba ezért azokat várjuk, akik készek szembenézni önmagukkal. A résztvevők visszajelzése alapján ez – bár nem mindig könnyű – hosszú távon komoly hasznot hoz, amelyet harmonikusabb kapcsolataink, belső békénk erősödése jelez. Figyelem! Ha az önismereti munka nem lenne praktikus, nem javasolnánk senkinek. Az ebbe befektetett idő és energia ráadásul tartós eredményt hoz, amely sok új és új „csoda-módszerről” sajnos nem mondható el.

GYAKORLAT – Ezek a programok (Módszerspecifikus TÉT®-gyakorlatok, Kapcsolat feldolgozó műhely, Szupervízió) a Transzperszonális életút-tanácsadó képzésen elsajátított ismeretek és az önismereti folyamat során megélt felismerések gyakorlatba, tanácsadói munkába történő integrációját segítik. Természetükből adódóan előképzettséget igényelnek,képzés részeként illetve arra építve végezhetők el.

KÉPZÉS – A leginkább elkötelezetteknek, elmélyülni, rendszerbe foglalt tudást szerezni vágyóknak ajánljuk a négy szintű TÉT® Képzést, amely végén továbbtanulásra (II. évfolyam: TÉT Mesterképzés) és szupervízióra is lehetőséget biztosítunk. Részleteket a képzésről ittolvashatsz.

features

Képzés

Kapcsolat

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feiratkozás

Minden jog fenntartva! All rights reserved!
© Dr. Hoffmann Gergely
TÉT® HUMANDOK Kft.