Hírlevél feliratkozás

Mi az igazi TITOK?

Titok, vonzás törvénye, tudatos teremtés. Ha egy kicsit is érdekel az ezotéria, biztosan találkoztál már ezekkel a fogalmakkal. Lehet, hogy könyveket is olvastál e témákról. Ha mégsem működik úgy a vonzás törvénye az éltedben, ahogyan szeretnéd, érdemes elolvasnod ezt az írást.

Hányszor hallottad már ezeket?

„Engedd el!”
„Bocsásd meg!”
„Szeresd!”
„Pusztítsd el az Egót!”
„Mindent elérhetsz, csak akarnod kell!”

Hányan, de hányan akarták már rád erőltetni saját elképzeléseiket, saját (többnyire meg nem élt) tanításaik parancsait?

Hányszor hallgattál, olvastál kisebb vagy nagyobb bölcsességeket, aztán alig történt valamilyen pozitív változás az életedben?

Vajon MIÉRT nem működik úgy, ahogy szeretnéd?

A válasz egyszerű.

Van valamink, mindannyiunknak, nekem is, neked is, amit nem ismerünk. Valami, egy kincs, egy szerkezet, amelynek felépítése, működése sok ezoterikus tanító előtt is homályos.

Egy olyan eszköz, amellyel építeni és rombolni is lehet. Mindaddig, amíg nem ismerjük, és nem tanulunk meg bánni vele, ez fog elbánni velünk. Mindaddig újratermeljük saját fájdalmainkat, amíg nem formáljuk olyanná, amilyenné szeretnénk.

Mi ez az eszköz, és hogyan bánhatunk vele jól?

Az igazi TITOK nem az, hogy a teljes Mindenség a rendelkezésedre áll, hanem az, hogy miért nem tudsz ebből a végtelen bőségből olyan világot teremteni magadnak, amilyet szeretnél.

Ennek oka abban az eszközben rejlik, amit SZEMÉLYISÉG-nek nevezünk.

„Ó, csak ennyi volna a válasz? Sokkal ütősebbre számítottam!”

Ha ehhez hasonló gondolat foglalkoztat, tedd fel a kérdést, Ki Vagy Te?

A gondolat vagy a gondolkodó?

A gondolat a személyiség sajátja. Amikor hiszel a gondolatnak, azonosulsz vele. Ekkor a személyiségednek hiszed magad. Ebben a pillanatban máris elvesztetted a személyiséget mint eszközt, hiszen Te magad váltál azzá. A személyiség pedig soha nem tud semmi újat teremteni, hiszen csupán megszokások, sémák, mintázatok óriási halmaza ez – egy előre teleírt lemez, amely csak ugyanazokat a nótákat képes játszani. Amíg a dallam kellemes, nincs is gond. Ám az ezoterikus keresés egyik oka az, hogy földi életed zenéje nem igazán kellemes a fülednek.

Ha azzal azonosítod magad, amit gondolsz és érzel, ne csodálkozz, ha ugyanazt teremted, amit eddig.

Szerencsére a Valóság nem ez. A Valóság a gondolkodó, az, Aki valójában Vagy. Ez a Valóság gondol minden gondolatot, az „én” és a „te” gondolatát is. Ez a Létezés, ez a tökéletes Tudatosság, és ennek milliárdnyi kvantumja (mennyisége) a sok kis „én”. Az ezekhez kapcsolódó személyiség pedig eszköz, amelyik meghatározza, hogy „én” és „te” milyen valóságot teremt(ünk).

Ezért van az, hogy a személyiség ismerete és a személyiség átalakulása nélkül (amit terápiának is nevezhetünk) a legtöbb törekvés kudarcba fullad.

A kvantum-pszichológiai szemlélet és önismereti munka segít átlendülni a holtpontokon

Segít meghaladni az újra és újra átélt fájdalmakat.

Dr. Hoffmann Gergely írása

Ha készen állsz a valódi változásra, ebben tudunk segíteni neked a TÉT® Akadémián. 

Ismerd meg lehetőségeidet az 1 alkalmas eseti vagy 5 alkalmas Intenzív TÉT® I. tanácsadáson és a 100 órás (10 napos) zárt önismereti csoportunkban!

Várunk, ha készen állsz a kvantumugrásra.

 

Tetszett a bejegyzés? oszd meg másokkal is!

Blog ajánló

Hírlevél feiratkozás

Minden jog fenntartva! All rights reserved!
© Dr. Hoffmann Gergely
TÉT® HUMANDOK Oktató- és Egészségközpont – TESSÉK! Közhasznú Egyesület