Mi az a TÉT®-rendszer?

Hírlevél feliratkozás

A TÉT®-rendszer bemutatása

 

Köss szövetséget a Sorssal! Teljesedj ki, fejlődj, tanulj!

A Dr. Hoffmann Gergely által megalkotott TÉT®-rendszer, azaz  Transzperszonális Életút-tanácsadó és önfejlesztő rendszer életre szóló iránytűt és térképet ad a kezedbe.

A TÉT® a Lélek mindhárom fő aspektusát, a pszichológiai, kapcsolati és spirituális természetét egységes rendszerben kezeli.

TÉT® a pszichológia és sorsfeladatok hihetetlenül pontos, kiválóan használható gyakorlati rendszere, amely egész életre szóló tudást ad neked és szeretteidnek. Használhatod a párkapcsolatod, munkád, mindennapjaid, gyermeknevelés területén vagy vezetőként és hivatásos segítőként egyaránt.

A TÉT®-rendszer könyv, többféle egyéni tanácsadás, három egymásra épülő tréning és az ezekhez kapcsolódó tanfolyamok formájában is segíthet a mindennapokban, kapcsolataidban és spirituális utadon.

A TÉT® tanfolyami rendszer 4 egymásra épülő szintből áll:
1. évfolyam:

I.: Egyéni és
I.B: Kapcsolati szintek
2. évfolyam:
II.: Egyéni és
II.B: Kapcsolati szintek.
Mindegyik szinthez tartozik tréning és elméleti oktatás egyaránt.

A TÉT® mozaikszó a Transzperszonális Életút- és életvezetési tanácsadás kifejezés rövidítéséből adódik. Mindebből
– a transzperszonális pszichológiai szemlélet a spiritualitás, a klasszikus pszichológia és fejlődéslélektan egységén nyugszik;
– az életút-tanácsadás a karma életre szóló személyes és csoportos megoldandó feladataival (sorsfeladatokkal) foglalkozik;
– az életvezetési tanácsadás pedig a hétköznapok és kapcsolatrendszerünk harmonizálását segíti.

Az alábbi pontokban összefoglaltuk számodra a TÉT®-rendszerről szóló fontosabb információkat. 

1. Ismerd meg a lényeget! A TÉT®-rendszer rövid bemutatása
2. Egyedül is elkezdheted! A TÉT®-rendszer könyve
3. Kérj személyre szabott segítséget! Sokféle, több szintű TÉT®-tanácsadás

4. Éld át a legintenzívebb TÉT®-tapasztalást! TÉT® tréningek.
5. Tanuld meg és használd a TÉT®-rendszert! Több szintű TÉT® tanfolyami rendszer

1. Ismerd meg a lényeget! A TÉT®-rendszer rövid bemutatása


Több mint Önismeret, Sorsod a TÉT!®

A Tudatosság a Létezést átható és mozgató Alap, amellyel a hétköznapokban meg-megszakad a kapcsolatunk. A lelki utat járó ember életében ezért legtöbbször mint Sors jelenik meg, amellyel előbb-utóbb törvényszerűen szembesülünk.

A TÉT®-rendszer a Tudatosság személyre szabott üzenete számodra. 

Mivel a Tudatosságot kereső ember nem lehet boldog saját sorsfeladata beteljesítése nélkül, önismereti munkánkkal párhuzamosan saját személyes küldetésünk kérdése egyre fontosabbá válik. Ebben segít a Dr. Hoffmann Gergely által létrehozott TÉT®-rendszer, amely Iskolánk szakmai pilléreinek egyike.

A TÉT®-rendszer gyakorlat-központú rendszer, amely könnyen megfogható és jól használható, magas szintű tudást ad.

A TÉT®-rendszer a Tudatosság személyes, ám az egón mégis túlmutató tanításaival foglalkozik. Ezek megértése és megélése segíti, hogy hosszú távon is sorsoddal összhangban, boldogan élj. A TÉT®-rendszer lényege a sorsfeladat és személyes hivatás, az emberi kapcsolatok céljának felismerése és beteljesítése.

A TÉT®-rendszer a valódi fejlődés lehetőségét hozza el önmagad és szeretteid számára is.

Életfeladatod megismerhető és teljesíthető:
Ezért vagy itt.

2. Egyedül is elkezdheted! A TÉT® rendszer könyve

2017 óta kapható a Pont a Karma – A TÉT®-rendszer könyve, amely nem csak a rendszer elméleti spirituális, mélypszichológiai, asztrológiai és numerológiai  hátterét világítja meg a számodra, de saját sorsfeladatodat is feltárja előtted.

2021-ben pedig megjelent a Lélek a Földön – Önismeret és spiritualitás a hétköznapokban című könyv, amelyben több más fontos téma mellett kapcsolatok TÉT®-jéről is olvashatsz.

A könyveket itt találod.

 

3. Kérj személyre szabott segítséget! Sokféle, több szintű TÉT®-tanácsadás.

A TÉT® igazán gyakorlat-orientált rendszer, így aztán a legjobb, ha a gyakorlatban próbálod ki.

Ennek legegyszerűbb módja, ha igénybe veszed valamelyik TÉT®-tanácsadó segítségét. Ha még nem ismersz ilyet, fordulj bizalommal a tréningjeinken és képzéseinken is oktató TÉT®-tanácsadóinkhoz.

4. Éld át a legintenzívebb TÉT®-tapasztalást! Tréningek és szemináriumok

Megismernéd a TÉT®-rendszert? 
Erre szolgál a TÉT® I. Alap tréning (TÉT® I.A szint). Az alapelveket, amelyeket itt elsajátítasz, az élet számtalan területén sikerrel alkalmazod majd. A TÉT® I. tréninget a Teljes TÉT® I. tanfolyam részeként és önmagában is elvégezheted. 

A TÉT® II. Haladó tréninget a TÉT® I. tréning után önmagában is, vagy a TÉT® II. tanfolyam részeként végezheted el. A pszichológia és a spiritualitás, az önismeret és a Tudatosság egységére épülő tréning célja, hogy egyre inkább összhangba kerülj a Sorsod adta lehetőségekkel, és kibontakoztasd a benned rejlő lehetőségeket. A részvétel kedvező mellékhatása, hogy megtanulod a numerológia legfontosabb összefüggéseit is.

A TÉT®-rendszer speciális válfaja a kapcsolatok sorsfeladatát feldolgozó Kapcsolatok TÉT®-je tréning (TÉT® I.B szint), amely kiváló alkalom arra is, hogy kipróbáld a módszert. A Kapcsolatok TÉT®-je szeminárium a TÉT® I. tréningre építve a leghatékonyabb.

A teljes kapcsolati elemzés megtanulását segítő Kapcsolat feldolgozó műhelyünk csak a TÉT® II.B tanfolyam részeként látogatható.

5. Tanuld meg és használd akár segítőként a TÉT®-rendszert!


Utolsó tanácsadóképzésünket 2019-ben indítottuk, újabb képzés indítását nem tervezzük.

A módszer elméleti, önismereti és gyakorlati elsajátítására azonban továbbra is lehetőséget adunk minden segítő hivatású szakembernek, tanulni vágyónak, önismereti, spirituális utat járónak a TÉT® tanfolyami rendszer keretein belül.

Szeretettel várunk a Teljes TÉT® I. tanfolyamon és folytatásain, a TÉT® I.B és II. tanfolyamokon.


 

features

Képzés

Kapcsolat

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feiratkozás

Minden jog fenntartva! All rights reserved!
© Dr. Hoffmann Gergely
TÉT® HUMANDOK Kft.