Mi az a TÉT®-rendszer?

Hírlevél feliratkozás

Mi az a TÉT®-rendszer?

 

A TÉT®önfejlesztő és tanácsadó rendszer a pszichológia és sorsfeladatok hihetetlenül pontos, kiválóan használható gyakorlati rendszere, amely egész életre szóló tudást ad neked és szeretteidnek. Használhatod a párkapcsolatod, munkád, mindennapjaid, gyermeknevelés területén vagy vezetőként és hivatásos segítőként egyaránt.

A TÉT®-rendszerrel könyv, többféle egyéni tanácsadás, három különböző tréning és szeminárium, tanfolyam és tanácsadóképzés formájában is megismerkedhetsz.

Maga a TÉT® mozaikszó a Transzperszonális Életút- és életvezetési tanácsadás kifejezésből adódik. Ebből
– a transzperszonális pszichológiai szemlélet a spiritualitás, a klasszikus pszichológia és fejlődéslélektan egységén nyugszik;
– az életút-tanácsadás a karma életre szóló személyes és csoportos megoldandó feladataival (sorsfeladatokkal) foglalkozik;
– az életveztési tanácsadás pedig a hétköznapok és kapcsolatrendszerünk harmonizálását segíti.

Az alábbi pontokban összefoglaltuk számodra a TÉT®-rendszerről szóló fontosabb információkat. 

1. Ismerd meg a lényeget! A TÉT®-rendszer rövid bemutatása
2. Egyedül is elkezdheted! A TÉT®-rendszer könyve
3. Kérj személyre szabott segítséget! Sokféle, több szintű TÉT®-tanácsadás

4. Éld át a legintenzívebb TÉT®-tapasztalást! Tréningek és szemináriumok
5. Tanuld meg használni! Legyél TÉT®-tanácsadó! Tanfolyam és Tanácsadóképzés

1. Ismerd meg a lényeget! A TÉT®-rendszer rövid bemutatása


Több mint Önismeret, Sorsod a TÉT!®

A Tudatosság a Létezést átható és mozgató Alap, amellyel a hétköznapokban meg-megszakad a kapcsolatunk. A lelki utat járó ember életében ezért legtöbbször mint Sors jelenik meg, amellyel előbb-utóbb törvényszerűen szembesülünk.

A TÉT®-rendszer a Tudatosság személyre szabott üzenete számodra. 

Mivel a Tudatosságot kereső ember nem lehet boldog saját sorsfeladata beteljesítése nélkül, önismereti munkánkkal párhuzamosan saját személyes küldetésünk kérdése egyre fontosabbá válik. Ebben segít a Dr. Hoffmann Gergely által létrehozott TÉT®-rendszer, amely Iskolánk szakmai pilléreinek egyike.

A TÉT®-rendszer gyakorlat-központú rendszer, amely könnyen megfogható és jól használható, magas szintű tudást ad.

A TÉT®-rendszer a Tudatosság személyes, ám az egón mégis túlmutató tanításaival foglalkozik. Ezek megértése és megélése segíti, hogy hosszú távon is sorsoddal összhangban, boldogan élj. A TÉT®-rendszer lényege a sorsfeladat és személyes hivatás, az emberi kapcsolatok céljának felismerése és beteljesítése.

A TÉT®-rendszer a valódi fejlődés lehetőségét hozza el önmagad és szeretteid számára is.

Életfeladatod megismerhető és teljesíthető:
Ezért vagy itt.

2. Egyedül is elkezdheted! A TÉT® rendszer könyve

2017 óta kapható a Pont a Karma – A TÉT®-rendszer könyve, amely nem csak a rendszer elméleti spirituális, mélypszichológiai, asztrológiai és numerológiai  hátterét világítja meg a számodra, de saját sorsfeladatodat is feltárja előtted.

A könyvet itt találod.

 

3. Kérj személyre szabott segítséget! Sokféle, több szintű TÉT®-tanácsadás.

A TÉT® igazán gyakorlat-orientált rendszer, így aztán a legjobb, ha a gyakorlatban próbálod ki.

Ennek legegyszerűbb módja, ha igénybe veszed valamelyik TÉT®-tanácsadó segítségét. Ha még nem ismersz ilyet, fordulj bizalommal a tréningeinekn és képzéseinken is oktató TÉT®-tanácsadóinkhoz.

4. Éld át a legintenzívebb TÉT®-tapasztalást! Tréningek és szemináriumok

Megismernéd a TÉT®-rendszert? 
Erre szolgál a TÉT® I. Alaptréning. Az alapelveket, amelyeket itt elsajátítasz, az élet számtalan területén sikerrel alkalmazod majd. A TÉT® I. tréninget a TÉT® Alapképzés részeként és önmagában is elvégezheted.

A TÉT® II. (Haladó) tréninget a TÉT® I. tréning után önmagában is, vagy a TÉT® Mesterképzés részeként végezheted el. A pszichológia és a spiritualitás, az önismeret és a Tudatosság egységére épülő tréning célja, hogy egyre inkább összhangba kerülj a Sorsod adta lehetőségekkel, és kibontakoztasd a benned rejlő lehetőségeket. A részvétel kedvező mellékhatása, hogy megtanulod a numerológia legfontosabb összefüggéseit is.

A TÉT®-rendszer speciális válfaja a kapcsolatok sorsfeladatát feldolgozó Kapcsolatok TÉT®-jeszeminárium, amely kiváló alkalom arra is, hogy kipróbáld a módszert. A Kapcsolatok TÉT®-je szeminárium Önmagában is elvégezheted, de TÉT® I. tréninget ajánjuk hozzá.

5. Tanuld meg használni a TÉT®-rendszert és ha szeretnél másoknak is segíteni, válj TÉT®-tanácsadóvá!
Transzperszonális Életút anácsadóképzés

 

Segítőként használni is szeretnéd a TÉT®-rendszert? Ha mélyebb megértésre vágysz, válaszd a  Transzperszonális Életút-tanácsadó képzést (TÉT® tanácsadóképzést). Ha másoknak is segítenél, már az I. szintet, a TÉT® Alapképzést elvégezve TÉT®-tanácsadóvá válhatsz, de összesen 4 szintű  tanácsadó végzettséget szerezhetsz.

features

Képzés

Kapcsolat

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feiratkozás

Minden jog fenntartva! All rights reserved!
© Dr. Hoffmann Gergely
TÉT® HUMANDOK Kft.