Könyvek

Hírlevél feliratkozás

Könyveink

Dr. Hoffmann Gergely eddig megjelent könyvei között elméleti-érzelmi (A Végtelen Egyszerű), gyakorlati-spirituális (A Végtelen üzenetei), a sors és a személyiség viszonyát feltáró (Pont a Karma – A TÉT®-rendszer könyve) és a belső utat a tudományos pszichológiával összekapcsoló (Pont az Élet – A Teljes ember könyve) műveket, valamint képzési jegyzetet (Kvantum-pszichológia és önismeret) egyaránt találsz.

Ahogy azt kedves olvasóink, hallgatóink és követőink megszokhatták, az idei év kezdetén is húztam egy kártyát arra a kérdésre, mi A Végtelen üzenete számukra az új évre.

A Végtelen üzenete 2019-re a következő:

 

Elérkezett a Tudatosság éve!

Ez az év sok segítséget ad ahhoz, hogy régóta megfogalmazott vagy aktuálisan felerősödő kérdéseidre választ találj.

Nagyon figyelj mindenre, ami 2019-ben veled történik, mert

Minden jelentéssel és jelentőséggel bír a számodra!

Figyeld meg a körülötted élő embereket! Vajon ki miért kapott szerepet az életedben? Mi az, amit tanulhatsz tőle, és általa magadról?

Mindenekelőtt pedig figyelj magadra! Figyelj a testedre, a lelkedre, a szellemedre!

Kerüld el az önámítás csapdáját!

Egy gomba minden sejtje a tökéletes tudatosság szerint teszi a dolgát, és eszébe sem jut, hogy hóvirág vagy páva szeretne lenni. Te eljátszhatod (sőt, ha az önbecsapás magasiskoláját elvégezted, el is hiheted), hogy védelemre szoruló virágszál, vagy csodálni való díszes teremtmény vagy, ám ha az élet a „véletlenek” útján újra és újra figyelmeztet, ideje észhez térned:

Ember vagy, aki döntéseiért – ha elfogadja, ha nem – vállalja és hordozza a felelősséget. Ez a szabad akaratod ára. Tedd fel ezért újra és újra ezt a kérdés magadnak:

Ha nem foghatod a véletlenre, minek tulajdonítanád?

A spiritualitás és az önismereti munka élet(ek)re szóló feladat, ebben az évben azonban különösen fontos, hogy spirituális gyakorlatokat (meditáció, önzetlen szolgálati munka, jóga) és önismereti munkát (egyéni vagy csoportos terápia) egyaránt végezz.

A most befektetett energia sokszorosan fog megtérülni.

 

Boldog, Tudatosságban, Szeretetben és Erőben gazdag 2019-es évet kívánok Neked:

Hoffmann Gergely
A Végtelen üzeneteinek közvetítője

Melyikben találod a legtöbb….
– pszichoszomatikát? A Végtelen Egyszerűben. 
– pszichológiát? Pont az Élet – A Teljes ember könyvében
– asztrológiát és numerológiát? Pont a Karma – A TÉT®-rendszer könyvében
– spirituális tanítást? 
A Végtelen Üzeneteiben

Hol kaphatod meg A Végtelen egyszerű, A Végtelen üzenetei, Pont az Élet vagy Pont a Karma című könyveket?

Megrendelheted közvetlenül a kiadótól, webáruházakból, és megvásárolhatod számtalan könyvesboltban: A LibriBooklineLíra és LantTóthágas, a Magyar Menedék könyvesház, a Filosz Könyvkiadó, valamint a Kairosz kiadó boltjaiban és webáruházaiban, és már Marosvásárhelyen is!

A Végtelen-könyvek 2018-tól már az EuroFamily üzeleteiben is kaphatók!

A Kvantum-pszichológia és önismeret Jegyzet (Harmadik kiadás) kiadvány kereskedelmi forgalomban nem kapható. Kizárólag a TESSÉK! Közhasznú Egyesület támogatói számára elérhető a Kvantumiskolában. Terjedelem: 334 oldal. Méret: A4. 

A részlekeért olvass tovább!

Várjuk kedves olvasóink infromációit, amelyekkel frissíthetjük az oldalt!
Érdeklődés, megrendelés, információ az oldal bal felső részén látható elérhetőségeinken lehetséges. 

Megrendelés a kiadótól
Hoffmann Gergely összes könyve kapható a Tessék! Közhasznú Egyesületnél. Budapest II. kerületében személyesen átvehető, vagy postával, ill. futárral küldjük (a szállítási díj 800-1.400 Ft a választott módtól és a könyvek számától függően). Belföldön 10.000 Ft feletti megrendelés esetén a szállítási költséget az egyesület átvállalja.

Megrendelés a webáruházból
A könyvek kaphatók az alábbi webáruházakban (A bolt nevére kattintva megrendelheti a könyveket):

Megvásárlás könyvesboltban
A könyvek kaphatók valamennyi fenti kiadó és terjesztő könyvesboltjában, tehát a Libri, Bookline, Líra és Lant, Tóthágas, a Magyar Menedék könyvesház, a Filosz Könyvkiadó, valamint a Kairosz kiadó boltjaiban.

Mit tegyél, ha nem találod a könyvet a könyvesbolt polcain?
Mivel a könyvek gyorsan fogynak, és a nagy hálózatok számtalan városban rendelkeznek könyvesbolttal, ezek nem mindegyikében találod meg őket. 

Rendeld meg szállítási költség nélkül!
A Librinél például lehetőséged van arra, hogy akár a boltban, akár a webáruházban megrendeled a könyvet, és pár napon belül külön költség nélkül átveheted az általad kiválasztott boltban.

Nézd meg vásárlás előtt, van-e a boltban!
Vásárlás előtt érdemes megnézned, melyik boltokban jelez elérhető példányokat a két nagy hálózat!
 

A Végtelen üzenetei példáját választva így találod meg:

LIBRI

LÍRA ÉS LANT

Kattints a lenti gombra – az oldalon kattints “az összes bolt mutatása” opcióra, így megnyílik a bolti készleteket mutató lista. 

Kattints a lenti gombra – az oldal aljára görgetve a BOLTI KÉSZLET melletti “+” jelre kattintva nyílik meg a bolti készleteket mutató lista.

Tovább a Libri oldalára

Tovább a Líra oldalára

Könyveink

A Végtelen üzenetei

MEGJELENT A VÉGTELEN ÜZENETEI 2. KIADÁSA!
Megjelenés: 2013. (Első kiadás) és 2018. november (Második kiadás) 
Kiadó: TESSÉK!
Színes, keménytáblás könyv. Az első kiadás 48 színes kártyát is tartalmaz.
Bolti ára: Első kiadás: 3.860 Ft, Második kiadás: 2.980 Ft

A JELEK MEGÉRTHETŐK!

Önismereti-spirituális könyv és kártyacsomag mély filozófiával, történetekkel és közel 300 gyakorlati útmutatással. Az első kiadás 2013. novembere óta kapható.

A Végtelen üzenetei 2. kiadása nem tartalmaz kártyákat, más módon biztosítja a véletlenszerű választás lehetőségét a számodra. Újdonságként 48 szembesítő kérdést (csak bátraknak!) és a Sorsfeladatoddal összhangban lévő, egész életre szóló figyelmeztetést is találsz a 2. kiadásban. 

Örök emberi vágy, hogy a Mindenség jeleit megértsük, és használni tudjuk. A szerző új könyve ezért sem éri be azzal, hogy a kártyák üzeneteit és képeit szimbolikus történetei útján tágabb perspektívába helyezi. A közel 300 gyakorlati tanács ezen túllép, s lefordítja a Végtelen üzeneteit a munka, párkapcsolat vagy az egészség hétköznapi nyelvére, az igényes könyvek és mély gondolatok kedvelői mellett az önismereti úton járók kezébe is értékes ajándékot adva ezzel.

 

A végtelen egyszerű 3. kiadás

A Végtelen Egyszerű

A nagy hatású könyv már E-book formában is kapható!
Megjelenések: 2012. (Első kiadás), 2013. (Második kiadás), 2014. (Harmadik kiadás a jelenlegi borítóval) 2016. november (A harmAdik kiadás változatlan utánnyomása)
Kiadó: TESSÉK! (Első és második kiadás), HUMANDOK (3. kiadás és E-könyv)
Bolti ára hetedik éve változatlan: 3.280 Ft

Egészség. Pszichológia. Tudatosság.
Az orvos-természetgyógyász szerző gyógyító utazásra hív az Végtelen birodalmába, ahol tudomány és lélek újra Egységben létezhet. Megismered az embert mozgató erőket és belső késztetéseket, a szeretet, a fejlődés és a pszichoszomatika összefüggéseit. 
Utazásodat értelem és érzelem, sok humor és önismereti gyakorlatok segítik. Rálátsz igazi önmagadra, hogy a Tudatosság benned szunnyadó erejét felismerve járhasd tovább a Végtelen egyszerű útját.

A Kvantum-pszichológiai szemlélet alapműve a spiritualitás, nyugati tudomány, pszichológia és pszichoszomatika Egységét tárja elénk sok humorral és érzelmekkel. 2012. óta kapható, jelenleg a 3. kiadás utánnyomása és az E-book formája elérhető.

A Végtelen egyszerűre a betegségek lelki hátterével foglalkozó szeminárium, és hosszabb, egész tanéves tanfolyam is épül.

 

Mi a boldogság titka?
Honnan erednek a betegségek?
Mi az emberi szenvedés és fájdalom oka?
Kibékíthető-e a tudomány a spiritualitással?
Hogyan kapcsolódik össze test, szellem és lélek?
Létezik-e szabad akarat, vagy mindent a Sors irányít?
Miben segít és akadályoz saját személyiséged?
Mi köze a szerelemnek a Tudatossághoz?
Mire tanít a cukorbetegség és a rák?
Van-e értelme az életnek?
Miből fakad jó és rossz? Ki vagy te valójában?

A VÉGTELEN EGYSZERŰ választ ad minderre, és az életről szóló sok más fontos kérdésedre.

 

PAEm

Pont az Élet – A Teljes ember könyve
Megjelenés: 2015.
Kiadó: Kairosz.
Bolti ára: 3.200 Ft.

AZ ÉRTHETŐ PSZICHOLÓGIA KÖNYVE.

Pont-pszichológia az érthető lélektan Dr. Hoffmann Gergely által életre hívott  rendszere. Ennek alapjait fekteti le ez az izgalmas könyv számtalan példával, ábrával, táblázattal, valamint önismereti gyakorlatokkal és tesztekkel.

A Pont-pszichológiát bemutató könyv a Transzperszonális Életút-tanácsadó képzés Tanácsadó II-III. képzési szintjeinek (TÉT® Mesterképzés) segédkönyve is. 2015. óta kapható.

Freud, Ferenczi és Jung, 
Erikson, Maslow és Rogers,
Wilber, Grof és Hellinger

A pszichológia nagy alakjai ebben a könyvben végre egy közös nyelven, az ÉN hangján szólnak hozzád. Tanításaikat a szerző a hétköznapi élet példái és más tudományterületekből ismert tények összefűzésével teszi érthetővé.

A pszichológia mindenkit érdekel, ám a tudományos lélektan nyelvezete sokak számára túlságosan bonyolult.  Dr. Hoffmann Gergely orvos és hipnoterapeuta egységes rendszerben mutatja be a te számodra legfontosabb fejlődés-pszichológiai tanításokat. A könyv játékos gyakorlatokkal bevonja az olvasót a felfedezés örömébe, így az általa életre hívott Pont-pszichológia térképén való haladásod valódi belső utazássá válik.

Pont a Karma – A TÉT®-rendszer könyve

Megjelenés: 2017. 
Kiadó: TESSÉK! 
Bolti ára: 2.940 Ft

Dr. Hoffmann Gergely közel 15 éves orvosi tevékenységét feladva alapította meg saját szellemi műhelyét. Tanítói gyakorlatának és terápiás praxisának tapasztalataira épülő oktató- és egészségközpontjában a lelki fejlődés iránt elkötelezett segítőket és érdeklődőket tanítja és képezi tovább.

Neve a hazai ezoterikus irodalom kedvelői körében első könyve, A végtelen egyszerű 2012-es megjelenésekor vált ismertté. Ebben, ahogy későbbi könyveiben is egységes rendszerben mutatja be a spiritualitás, a pszichológia és a természettudományok tanításait.

Ez a szemlélet jellemzi a TÉT® rendszert is, amely a fenti területeket a numerológia és asztrológia elemeivel kapcsolja össze. Ez a gyakorlat-központú önismereti rendszer a személyes fejlődés, az emberi kapcsolatok, a gyógyítás, a gyermeknevelés vagy a cégvezetés szolgálatába állítva egyaránt a kibontakozás komoly lehetőségét teremti meg mindannyiunk számára.

Pont a Karma a TÉT®-rendszert érthető, lényegre törő módon mutatja be. A könyvet elolvasva lehetőséget kapunk arra, hogy akár mától használni tudjuk, jobbá, elégedettebbé és harmonikusabbá téve így mindennapjainkat.

A TÉT® I. (Alap)tréning és a Transzperszonális Életút-tanácsadó képzés Tanácsadó I. képzési szintjeinek (TÉT® Alapképzés) segédkönyve is. 2017. végén jelent meg.

Az élet óceánján haladó hajódat nem a véletlen hullámai dobálják, de nem is te irányítod azt. Életed valamennyi apró rezdülését a Tudatosság hatja át. Erőd ebből, erőtlenséged az ez ellen való hiábavaló küzdésből fakad.

A boldogságot keresed, amelynek valódi természetét a Szeretet tárja fel előtted. Ennek felismerését szolgálja minden egyes örömteli és fájdalmas tapasztalatod. Ezek arra tanítanak, hogy szabad akaratodba vetett hited könnyen az illúzió fogságában tarthat.

Egyetlen valódi Akarat létezik csupán, és a Karma törvénye e felé terel. A Karma határozza meg személyes sorsfeladatodat, így azt is, mi az, ami segít, és mi az, ami akadályoz az úton. A TÉT- rendszer könyvéből mindezt, és a sorssal dacoló gyermeki részeid természetét is megismerheted.

A Karma által előírt feladat a hazautad legegyszerűbb módját mutatja be, így hatalmas lehetőséget nyújt a számodra. Ezt érdemes követned akkor, ha sikerre, jobb egészségre és boldogabb életre vágysz.

Kvantumpszichológia és önismeret jegyzet

Megjelenések: 2012., 2013., 2015. (Második kiadás), 2017. (Harmadik kiadás)
Kiadja: TESSÉK!
A kiadvány kereskedelmi forgalomba nem hozható. Kizárólag a TESSÉK! Közhasznú Egyesület támogatói számára elérhető. Terjedelem: 334 oldal. Méret: A4

A jegyzet bár a TÉT® Akadémia képzéseinek hivatalos segédanyaga, egyúttal a saját lábán is megálló kötet. Hiánypótló olvasmány, hiszen a világról és az emberről, betegségről és egészségről szóló tudás olyan széles tárházát öleli fel, amelyhez fogható példa hazánkban nem ismert.

A Kvantum-pszichológiában végre újra létjogosultságot nyernek azok, az Élet megértéséhez nélkülözhetetlen mozaikdarabkák is, amelyeket az elmúlt századokban lesöpörtek a tudomány asztaláról, és bezártak a vallás, misztika, ezotéria fiókjaiba.

A jegyzetben és a képzésben a kvantumelmélet, egészségtan, pszichológia, fejlődéslélektan és pszichoszomatika a filozófiával és metafizikával ismét Egységben jelenik meg az olvasó előtt. Ezért ajánljuk minden olyan segítőnek vagy érdeklődőnek, aki átfogó, rendszerezett ismeretekre vágyik.

 

features

Képzés

Kapcsolat

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feiratkozás

Minden jog fenntartva! All rights reserved!
© Dr. Hoffmann Gergely
TÉT® HUMANDOK Oktató- és Egészségközpont – TESSÉK! Közhasznú Egyesület