Jelentkezés, regisztráció, vásárlás

Hírlevél feliratkozás

Jelentkezés, regisztráció, vásárlás


Mire regisztrálhatsz honalpunkon?
1. Honlapunkon különféle szakmai és önismereti programunkra, illetve tanácsadásra és egészségközpontunk szolgáltatásaira tudsz online jelentkezni.
2. Bizonyos programoknak még nincs kijelölt következő dátuma. Ezekben az esetekben előzetes jelentkezést adhatsz le, amely nem jelent megrendelést, ugyanakkor értesítést kapsz a később meghatározott időpontról.

A regisztráció lépései:
1.  A jelentkezés folyamatát a program oldalán található Vásárlás vagy Regisztráció gomb megnyomásával indíthatod el. 
2. A gomb megnyomása után megjelenő űrlapon tudod megadni a regisztrációhoz szükséges adatokat.  
3. Ennek kitöltése után a Megrendelés gombbal tudod véglegesíteni a jelentkezésedet.
4. Ezután visszejelzést kapsz a megrendelésedről és a regisztráció véglegesítéséhez fizetendő díjról. 
5. A jelentkezés elfogadásának feltétele a regisztrációs vagy részvételi díj befizetése a visszajelzésben megjelölt módon és határidőig. 

Határidők, részvételi díjak és vásárlás:
1. Programjaink jelentkezési határideje megtalálható az adott program oldalán.
2. A programokra időnként kedvezményes, korai regisztrációs lehetőséget biztosítunk. Ezt a fizetési határidőt a program oldalán feltüntetjük. A határidő lejártával már csak az eredeti részvételi díjért lehet regisztrálni!
3. A végső fizetési határidő rövidebb programok esetén, amennyiben az adott oldalon nem szerepel információ mindig a program kezdete előtti 10. nap. 
4. A fizetendő összeg rövidebb programok esetén a teljes részvételi díj, hosszabb programok esetén regisztrációs díj. Tanácsadás, konzultáció esetén az időpontfoglalás miatt szükséges regisztrációs díj fizetendő.
5. A programok többségén kizárólag előzetes regisztráció és fizetés után lehet részt venni. Helyszíni fizetés nem lehetséges. Előzetes készpénzes fizetés lehetséges Budapesten a megadott határidőkig, előre egyeztetett időpontban. 

Elállás:
Az elállás szabályait az Általános szerződési feltételek tartalmazzák.

Ha egy olyan programunk érdekel, amelynek még nincs kijelölt következő időpontja, a program oldalán e-mail címed megadásával tudsz előre jelentkezni, így biztosan időben tudomást szerzel a programról és az esetleges korai kedvezményekről.

Ha technikai nehézséged támadna, keress minket a megadott elérhetőségeinken, segítünk a megoldásában.

Árképzésünkről

Áraink többnyire a hasonló képzések és szakmai programok középső árkategóriájának felelnek meg. Ez a szakmai  minőségre való igényességünkkel együttesen alapozza meg azt a reményünket, hogy a TÉT® Akadémia ár/érték arányban biztosan az egyik legjobb választás lesz számodra, akár tanulni, ismereteidet rendszerbe foglalni, akár fejlődésedben magasabb vagy önismereti munkádban mélyebb szintre lépni szeretnél.

Sok programunkon és a képzéseinken is korai regisztrációs kedvezménnyel vehetsz részt, ha szemfüles vagy. Ennek feltétele a korai befizetés, amelynek határideje az adott program oldalán szerepel. 

Hosszabb ideig, több hónapig tartó programjainkra többnyire részletfizetési lehetőséget is biztosítunk. Ezek részleteit az adott képzésnél találod.

features

Képzés

Kapcsolat

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feiratkozás

Minden jog fenntartva! All rights reserved!
© Dr. Hoffmann Gergely
TÉT® HUMANDOK Kft.