A TÉT® Akadémia állásfoglalása és intézkedései a COVID-19 járvánnyal kapcsolatos vészhelyzet kapcsán

Hírlevél feliratkozás

A TÉT® Akadémia állásfoglalása és intézkedései a COVID-19 járvánnyal kapcsolatos vészhelyzet kapcsán

 

Kedves Hallgatónk, Látogatónk, Olvasónk!

A TÉT® Akadémia szellemi műhelyében jól tudjuk, hogy a szellem szabadságát a személyes és társadalmi felelősségvállalásnak kell megalapozniuk. Ezek híján a szellem öncélú, gőgös, nagyzoló és így végső soron értéktelen marad.

A koronavírus világjárványról és az önmagát tudatos, spirituális embernek tekintő személyek felelősségéről ebben a friss írásban szólunk. Saját felelősségünket értve és átérezve hoztuk meg az alábbi intézkedéseket és állásfoglalásokat. Most ezekről, a programjainkat érintő vonatkozásokról olvashatsz.

Magyarország Kormánya 2020. március 11-én rendkívüli jogrendet és vészhelyzetet rendelt el. Jelen állásfoglalásunk ennek tükrében, illetve az iskolák március 16-i hatállyal történő bezárásának ismeretében született:

Átmeneti intézkedéseink a Rendkívüli vészhelyzet idejére 2020. március 15-től:

Frissítés (2020.03.16.): 

  1. Bár jelenleg Magyarországon 100 fő alatt megtarthatók a beltéri rendezvények, a TÉT® Akadémia szakmai programjai közül a 25 főnél nagyobb létszámot érintő programokat nem személyesen, hanem távoktatásos formában bonyolítjuk le. Valamennyi programunkat távoktatásos formában tartjuk meg. Ez érinti a március 21-én induló Spirituális Egész-ségtan programunk és a TÉT® Alapképzés első napját (és érintheti az április 2. és a májusi 3. napot is.)
  2. Az ennél kisebb programokat továbbra is kontakt órák formájában bonyolítjuk le, de minden olyan programon, amelyen a tematika és a személyi feltételek ezt lehetővé teszik biztosítjuk a távoktatásos formát mindazon résztvevők számára, akik ezt az adott program előtt legalább 48 órával kérik és internet-kapcsolattal rendelkeznek. A kérelmeket indokolás nélkül elfogadjuk!
  3. Azokat a programokat, ahol az oktatás jellege a távoktatást generálisan lehetetlenné teszi, a résztvevők legalább felének kérése esetén elhalasztjuk illetve felfüggesztjük.
  4. A folyamatos közvetlen testi érintkezést igényelő programokat (így az Indiai fejmasszőr képzést) későbbi időpontra halasztjuk.
  5. Az egyéni oktatásban is lehetővé tesszük a távoktatásos formát illetve ennek megoldhatatlansága esetén a halasztást.
  6. A fentiek miatt a TÉT® Alapképzés hallgatóit hiányzás vagy halasztás miatt indokolatlan hátrány nem érheti.

features

Képzés

Kapcsolat

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feiratkozás

Minden jog fenntartva! All rights reserved!
© Dr. Hoffmann Gergely
TÉT® HUMANDOK Kft.