Menü

Egészségközpont

Hírlevél feliratkozás

Egészségközpontunk szolgáltatásai

– Holistic Pulsing – A Ringatás ereje
– Lélekvirágok: Bach virágterápia
– Kapcsolati és Életvezetési Tarot tanácsadás
– Személyiségfejlesztő életvezetési tanácsadás     
   (Önismereti folyamat-kísérés)
– Személyes és kapcsolati TÉT-tanácsadás
– Szupervíziós TÉT-tanácsadás segítőknek

Egészségközpontunk és oktatási tevékenységünk egymást támogatva segíti azokat, akik az önismeret és a gyógyulás útján járnak. A Kvantumiskola Oktató- és Egészségközpontja közötti hidat a Pszichoszomatika szemlélete képezi. A természettudomány, egészségtan és pszichológia a spiritualitástól csak mesterségesen elválasztott területek, amelyek külön-külön nem adnak teljes választ a kérdéseinkre. Képzéseinken ezért a különböző területek integrációja segíti a belső fejlődést, Egészségközpontunk szolgáltatásai pedig rendszerszinten támogatják az egészséges, teljes életet.

Egészségközpontunk a teljes ember több szintű gyógyulását támogatja. Szolgáltatásaink a testi, energetikai és mentális regeneráció mellett információs és spirituális segítséget nyújtanak – kinek-kinek szüksége szerint. Valamennyi szolgáltatásunk a szervezet öngyógyító mechanizmusát és a hozzánk fordulók önismereti munkáját támogatja.

A rendszer-szintű gondoskodást a saját területükön nagy szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező munkatársaim biztosítják a vezetésemmel. Valamennyien sokoldalú tájékozottsággal és képzettséggel rendelkeznek, segítő munkájukkal a teljes, egészséges, fejlődő embert szolgálják.

Szolgáltatásaink nem minősülnek gyógyító eljárásnak, az egészség helyreállítását, a kibillent belső egyensúly megtalálását segítik a hagyományos gyógyító eljárásokat támogatva, és azokat nem helyettesítve.
Az Egészségközpont szolgáltatásait a TESSÉK! Közhasznú Egyesület tagjai és önkéntesei végzik. (Oktatási tevékenységünkről a honlap többi részén kapsz részletes tájékoztatást.)

Szolgáltatásainkról részletesen:

Holistic Pulsing – a Ringatás ereje
A stresszre való fogékonyság személyenként különböző. Az aktuális élethelyzet önmagában még még nem feltétlenül indokolná a tartós feszültség-érzet kialakulását. Létrejöttében a genetikai tényezők és a személyiséget ért gyermekkori hatások is közrejátszanak. Ez azonban nem egy olyan állapot, amelybe bele kellene törődnöd, van kiút! A megértő figyelem és gyengéd érintés, a gyermekkori hiányokat töltő, és azok megértését is elősegítő technikák ideális ötvözetét nyújtja számodra a Holistic Pulsing módszere. Ezzel a különleges ringatással Kondorosi Kata TÉT-tanácsadó, Holistic pulsing terapeuta és Antal Gabriella Holistic pulsing terapeuta, BACH virágterapeuta, TÉT- és Személyiségfejlesztő életvezetési tanácsadó segít neked. MIndketten a Kvantumiskola önismereti saját-élmény oktatói és a TÉT Alapképzés Módszerspecifikus gyakorlatának TÉT-csoportvezetői.
Tovább

Lélekvirágok: Bach virágterápia
A feszültség sokszor nehezen vagy könnyebben meghatározható érzelmek, félelem, harag, elkeseredés formájában jelennek meg benned. Sok ember menekül az érzelmei elől, hiszen nehéz bánni velük. Amikor úgy érzed, kezd kicsúszni a kezed közül az irányítás, Antal Gabriella nemzetközi diplomás Bach-terapeuta (lásd előző bekezdés) Bach-virágterápiás konzultációja akár már első  alkalommal is hatékony segítséget nyújthat számodra.
Tovább

Kapcsolati és Életvezetési Tarot tanácsadás
Egy-egy nehéz helyzet, probléma megértése, megoldása sokszor külső nézőpontot igényel. Fontos döntés előtt vagy téged belülről feszítő helyzetekben érdemes igénybe venned Szilvási Gábor Péter Kvantum-pszichológiai és életvezetési tanácsadó segítségét, aki a Tarot mély szimbólum-rendszerét és útmutatásait a TÉT-rendszerrel és gyakorlati tanácsadói tapasztalatával ötvözve segít neked a továbblépésben. Módszere három megközelítést is lehetővé tesz: A Fejlődés-orientált Tarot-tanácsadás egy adott helyzetben megbúvó fejlődési lehetőségekre világít rá. A Párkapcsolati és önismereti konzultáció a kapcsolataid mély mozgatórugóinak megértésében segít. A Válság-konzultáció különösen alkalmas olyan esetekben, amikor a már probléma pontos megfogalmazásánál akadályokba ütközöl. Szilvási Gábor Péter fent felsorolt végzettségei mellett állami (OKJ) okleveles gyógymasszőr, és aTÉT Alapképzés Módszerspecifikus gyakorlatának TÉT-csoportvezetője.

Személyiségfejlesztő életvezetési tanácsadás 
Az önismereti folyamat-kísérést tartom valamennyi szolgáltatásunk közül a legfontosabbnak. Ehhez hasonló mélységű és tartós átalakulást hozó módszerrel egyetlen alternatív vagy természetgyógyászati eljárás sem bír. Ennek kulcsa a hazai ezotériából teljesen kirekesztett (sokak által meg sem értett) pszichoterápiás szemlélet és  a komoly önismereti munkán átesett, ezért valódi, hiteles és empatikus kísérőként dolgozó Transzperszonális személyiségfejlesztő tanácsadóink személye. Szakembereink, akikhez bátran fordulhatsz, ha készen állsz a valódi változásra és kész vagy ezért komolyan tenni is: Simon Ágnes Zsuzsanna, Kondorosi Kata, Antal Gabriella, Péntek Krisztina, Hegyi Tímea és Kovács Tímea.

TÉT – Transzperszonális Életút-tanácsadás
A jövő firtatása általában azért fontos számunkra, hogy tisztán lássunk. Ilyenkor persze többnyire megnyugtató válaszokat várunk (remélünk), amelyek megerősítenek abban, hogy jó úton járunk. Ha azonban a jelenlegi problémáid megoldása mellett az is fontos a számodra, hogy a jövőben minél kevesebb hasonló nehézséggel találd szembe magad, érdemes megvizsgálnod azt is, vajon tényleg megfelelő irányban haladsz-e. Ez egy spirituális természetű kérdés, amelyre Életút-tanácsadásomon kaphatsz választ nem csupán saját magad, de a számodra fontos emberek esetében is. Ha gyereked van, nagyon értékes információt nyújt ebben a nagyszerű, de egyáltalán nem könnyű folyamatban. A TÉT mindig személyre szóló, az általa nyert tudást pedig egész életedben hasznosítani tudod.

Segítőként Szupervíziós TÉT konzultációra hozzám,

Személyes és Kapcsolati TÉT-tanácsadásra hozzám és munkatársaimhoz tudsz jelentkezni a kapcsolat@kvantumiskola.hu e-mail címen, vagy a +3670/ 22-88-984-es telefonszámon Amennyiben nem tudod, melyik szolgáltatásunkat válaszd, kérdésedet röviden összefoglalva felteheted a fenti elérhetőségeken, és segítünk a számodra legjobb lehetőség kiválasztásában.

Dr. Hoffmann Gergely
a Kvantumiskola és Egészségközpont vezetője

Az Egészségközpont szolgáltatásait a TESSÉK! Közhasznú Egyesület biztosítja tagjai és önkéntesei révén. Az egyes szolgáltatások az egyesületnek nyújtott támogatás fejében vehetők igénybe. Szolgáltatásaink nem minősülnek egészségügyi szolgáltatásnak!

  • +3670/22-88-984
  • tet@tetakademia.hu
  • Budapest, Hűvösvölgy

features

Képzés

Kapcsolat

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feiratkozás

Minden jog fenntartva! All rights reserved!
© Dr. Hoffmann Gergely
TÉT® HUMANDOK Oktató- és Egészségközpont – TESSÉK! Közhasznú Egyesület