A Végtelen Egyszerű programcsalád

Hírlevél feliratkozás

A Végtelen Egyszerű programcsalád

 

Légy Jelen!

A Végtelen Egyszerű programokon elsajátított szemlélet az önismeret, a lelki út, az egészség és a belső harmónia alapja.

A Végtelen Egyszerű programcsalád a nagy sikerű könyvre épülő, és azon is túlmutató programjain az orvos-terapeuta szerző kalauzol a véges anyagi valóságtól az érzelem és értelem birodalmán át az Ön-ismeret Végtelenig terjedő útján. A programcsalád napjai teljes értékű, önmagukban is látogatható programok.

A Végtelen-programokat segítő hívatásúaknak, a TÉT® képzést végző és végzett hallgatóknak, valamint érdeklődőknek, tanulni, fejlődni, az önismeret és spiritualitás útján elmélyülni vágyóknak egyaránt ajánljuk.

A programcsalád segédkönyve:

Hoffmann Gergely: A Végtelen Egyszerű.
A Kvantum-pszichológiai szemlélet nagy sikerű hazai alapműve megvásárolható a program helyszínén, a nagyobb könyves hálózatokban, valamint TÉT® AKADÉMIA oktatóközpontjában. Igény szerint postázni is tudjuk. 

A Végtelen Egyszerű világában eltűnnek a tudomány és az ezotéria között húzott mesterséges határok, így immár egységes rendszerben láthatod az életet és Önmagadat.

A Végtelen Egyszerű útját járva minden ellenséged és félelmed a barátoddá, minden gyengeséged erővé válik. Itt az idő, hogy boldog és teljes életet élj. Most önmagad és a világ javára fordíthatod azt a benned szunnyadó erőt, amely kezdetektől fogva a tiéd.

A programcsalád jelenleg elérhető programjai:
A Végtelen Egyszerű szeminárium: Spiritualitás és pszichológia 
A Végtelen Egyszerű Tudatosság (Jelek és szimbólumok, Tudatállapotok, Jelen-lét)
A Végtelen Egyszerű Kvantum-pszichológia (A Végtelen tudománya, Lélek-tan, Spirituális anatómia) 
A Végtelen Egyszerű Kapcsolat (Kötődési minták, szerelem és párkapcsolat)

 

features

Képzés

Kapcsolat

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feiratkozás

Minden jog fenntartva! All rights reserved!
© Dr. Hoffmann Gergely
TÉT® HUMANDOK Kft.